Bestel nu het boek

Lees en ontdek hoe je….

  • Jouw leiderschap naar een nieuw en volgend niveau brengt.

  • Gedrag, drijfveren en emotionele intelligentie doorgrondt.

  • Binnen jouw organisatie het vertrouwen verhoogt, waardoor medewerkers zich veilig voelen en meer initiatief nemen.

  • De energie hoog kunt houden en burn-out klachten vermindert.

  • Een maximaal accountable organisatie realiseert.

  • Van Golden Leadership naar autonome teams kunt transformeren.

boek-mijn-beste-team-ooit-cover-500x500

Je kunt het boek hier bestellen

€ 27,95 incl. BTW en verzendkosten.
Wil je het laten signeren? Stuur mij dan nog even een bericht!

Recensies

Met ‘Mijn beste team ooit’ is Gwen er uitstekend in geslaagd een combinatie te maken tussen inspiratie enerzijds en veel praktisch toepasbare kennis en ervaring anderzijds. De heldere structuur van het boek zorgt ervoor dat het zich makkelijk laat lezen van voor naar achteren, maar ook als naslagwerk. Je komt vaak een hoogdravende toon tegen in management literatuur. Zo niet met dit boek. In een prettig nuchtere toonzetting leer je de principes van Gouden Leiderschap en de wijze waarop ‘verbinding’, ‘transparantie’ en ‘vertrouwen’ cruciale waarden zijn in het bouwen van teams.

Kees Groenewoud, Partner Cmotions

Succes is een marathon, geen sprint. Natuurlijk leiderschap wordt herkend in plaats van ‘uitgedragen’. Juist voor niet-sporters sportief toepasbare recepten. Laat je verleiden!

Jan Ferwerda, CEO Technische Unie

Gwen weet als geen ander effectief door te dringen tot de essentie van het vraagstuk. Met haar directe stijl en enorme schat aan ervaring laat ze niet los en stimuleert zij je om te reflecteren. Zij helpt je verbanden te leggen en brengt je in de positie om zelf naar het volgende niveau te gaan. Een nieuw perspectief op zaken is gecreëerd”.

Frits Avis, Algemeen Directeur Nederlandse Ski Vereniging

Het is een continue zoektocht om een goede balans te vinden tussen autonomie, complementariteit en gedeeld leiderschap. Maar wat een prachtige reis is het om die balans met elkaar te vinden in dit boek!

Klaas Ariaans, Director Personal Banking ABN AMRO