Testimonials: wat klanten zeggen …

“Gwen heeft passie voor haar vak en verstaat dit goed. Zij is in staat je een goede spiegel voor te houden zodat je groeit in je eigen ontwikkeling, als mens en in je functie. Ze weet de vinger op een zere plek te leggen, maar wijst je ook de wegen die je kunnen helpen om van die zere plek af te komen.Ze helpt je het beste in jezelf naar boven te halen. Met Gwen als reisleider ben ik op zoek gegaan naar waar ik energie van krijg en waar ik mijn plezier uithaal. Elke sessie met Gwen zorgde er voor dat ik vol energie, met meer vertrouwen en met nieuwe inzichten weer naar mijn toekomst ging kijken”.

 - Rian van Hee, directeur - 

“De open en heldere wijze zoals jij het gesprek ingaat, straalt een absolute professionaliteit uit !. Door deze uitstraling heb je als ?gast? bij jou op kantoor, een overtuigend gevoel dat je met iemand van gedachte wisselt, die gewoon verstand heeft van mensen en hun business, en draait het immers om. Klasse !!”

- Tom van der Poll, Algemeen Directeur -

"Gwen heeft ons op diverse gebieden uitstekend geadviseerd en ook echt praktisch verder geholpen, zowel bij het ontwikkelen van onze organisatie naar haar volwassenheid, alsook de werving selectie nieuwe mensen voor TriOpSys. Opvallend aan haar is ‘zeggen waar het op staat’. Ik kan dan zonder enige terughoudendheid eenieder aanbevelen, coaching, assessment, eigenlijk alle hun samenwerking gaat.”

– Rob Timman Algemeen Directeur -

“Een idee werd een plan. En een plan werd een onderneming. Gwen neemt jouw kracht als uitgangspunt en kijkt samen met jou op welke manier je deze het beste in kan zetten.Ze spiegelt direct datgene wat ze hoort en ziet. Ze confronteert en zet aan tot nadenken. Door haar persoonlijke en betrokken uitstraling, creëert ze een veilige omgeving. Een omgeving waarin ik me vrij voelde om mijn gedachten, ideeën en twijfels op tafel te leggen. Het werd inzichtelijk welke vervolgstappen ik moet nemen om succesvol te zijn in mijn eigen onderneming. Dit alles doet ze met veel passie en energie. Hierdoor ging ik telkens vol inspiratie naar huis met het idee: Het kan wel! Ben je op zoek naar een sparringspartner die samen met jou gaat voor goud, dan zit je bij Gwen goed.”

- Jorin Dijkstra MBA, Afdelingsmanager -